Check-in

Check-in is mogelijk van 11-13h en van 17-24h. Check-in buiten deze tijden is alleen mogelijk indien opgegeven bij reservering.

Restaurant/bar

Gedurende uw verblijf kunt u genieten in ons restaurant, de bar of, als het weer het toelaat, op het terras. Voor €10 pp kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

Onze koks (eigenlijk kokkin) delen hun passie voor heerlijk eten graag met u. Met veel liefde bereiden zij de gerechten van ons duits-georiënteerde menu voor u. De kernwoorden van ons eten zijn passie, kwaliteit en eerlijk.

In onze gezellige bar bent u van harte welkom voor een hapje of een drankje. In de lente, zomer en herfst is het heerlijk vertoeven op ons terras.

Ons enthousiaste team staat klaar om u over alle heerlijkheden tekst en uitleg te geven.

previous arrow
next arrow
Slider

(Vergader)Zaal

Zoekt u een passende locatie voor een feest, borrel, vergadering, presentatie of workshop? Dan is onze ruime, moderne en lichte (vergader)zaal de ideale oplossing. De zaal is voorzien van alle faciliteiten. Het natuurlijke daglicht zorgt voor een prettige (werk)sfeer. In de zaal is een bar aanwezig, zodat Hotel-Restaurant Jägerhof u de gewenste service kan bieden.

Kegelbanen

Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand. Onze kegelbanen zorgen voor een leuk avondje uit tijdens uw verblijf! Als kegelen uw sport is, ook dan bent u van harte welkom bij Hotel-Restaurant Jägerhof.

Het huren van een kegelbaan kost €10,00 per twee uur.

Parkeren bij het hotel

U kunt uw auto parkeren op ons privé parkeerterrein naast het hotel. U krijgt bij uw check-in een parkeerticket. De kosten bedragen €1,50 per nacht.

Op de openbare parkeerplaats bij het hotel kunt u uw auto gratis parkeren. Komt u bij ons een hapje eten of een drankje nuttigen dan kunt u gratis op ons privé parkeerterrein parkeren.