Kamers

Hoe heerlijk een verblijf in een natuurrijke omgeving ook is, de bekroning is natuurlijk een comfortabele hotelkamer. Hotel-Restaurant Jägerhof biedt u ruime en comfortabele kamers aan. Alle kamers zijn rookvrij, een aantal kamers beschikt over een balkon.

Single hotelkamer

Comfortabele eenpersoons hotelkamer voorzien van bureau, TV, telefoon, gratis draadloos internet en een koelkastje. In de badkamer treft u een douche, toilet en föhn aan.

Double hotelkamer

Deze tweepersoonskamer zorgt voor een aangenaam verblijf. De hotelkamer is voorzien van twee aparte bedden of een queensize bed, bureau, TV, telefoon, gratis draadloos internet en een koelkastje. In de badkamer treft u een douche, toilet en föhn aan.

Triple hotelkamer

Deze kamer biedt plaats voor drie personen. De hotelkamer is voorzien van een eenpersoonsbed en queensize bed, bureau, TV, telefoon, gratis draadloos internet en koelkastje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Quadruple hotelkamer

Comfortabele vierpersoons hotelkamer, uitermate geschikt voor gezinnen. De hotelkamer is voorzien van twee queensize bedden, bureau, TV, telefoon, gratis draadloos internet en koelkastje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.