Ontdek de omgeving van Hotel-Restaurant Jägerhof

De gemeente Weeze, waarin Hotel-Restaurant Jägerhof is gelegen, heeft veel te bieden. Weeze heeft zijn aantrekkingskracht te danken aan de prachtige natuur, de Niers, de centrale ligging in Kreis Kleve, de goede infrastructuur en de afwisselende geschiedenis. De schilderachtige kastelen, bezienswaardige natuurmonumenten en de cultuur in Weeze zijn prachtig en zeker een bezoek waard!

U kunt tijdens uw verblijf in ons hotel ontspannen in de natuurrijke omgeving van het hotel, maar u kunt ook het bruisende stadsleven verkennen. In slechts enkele kilometers bent u in de bruisende steden Goch en Kleve.

De natuurrijke omgeving en cultuur zijn prachtig te verkennen via de mooie fiets- en wandelroutes. Deze routes leiden u langs de mooiste plekjes van Nordrhein-Westfalen.

In de bruisende steden Goch en Kleve kunt u verschillende musea bezoeken, monumenten bezichtigen, gezellig winkelen of heerlijk ontspannen op het terras.

Airport Weeze Niederrhein

Op slechts 10 minuten afstand van het hotel vindt u Airport Weeze Niederrhein. Airport Weeze Niederrhein is een jonge, internationale luchthaven direct over de Nederlandse/Duitse grens.

Tijdens uw verblijf in Hotel-Restaurant Jägerhof zult u gegarandeerd niets merken van het nabij gelegen vliegveld.

 

previous arrow
next arrow
Slider