Over Hotel-Restaurant Jägerhof

 

Algemene informatie

Schitterend gelegen in Weeze, ligt het gezellige Hotel-Restaurant Jägerhof. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van Nordrhein-Westfalen.

Bent u op zoek naar het bruisende stadsleven? Dan vindt u op slechts enkele kilometers afstand de bruisende steden Goch, Kleve en Kevelaer. Hier kunt u bijvoorbeeld verschillende musea bezoeken, tal van monumenten bezichtigen of gezellig winkelen.

Het hotel is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto of het vliegtuig. Op slechts 10 minuten afstand vindt u Airport Weeze Niederrhein.

Hotel-Restaurant Jägerhof heeft een moderne uitstraling. Dat ziet u ook terug in onze hotelkamers. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van de zorgvuldig gekozen gerechten op onze menukaart. Voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom in onze gezellige bar. Daarnaast beschikt Hotel-Restaurant Jägerhof over een (vergader)zaal voorzien van alle faciliteiten en natuurlijk daglicht. Onze overdekte kegelbanen zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen. U kunt de prachtige omgeving van Weeze ontdekken op een van onze fietsen.

Ons team staat voor professionele en persoonlijke dienstverlening en wij hopen u en uw gasten binnenkort in ons hotel te mogen verwelkomen.