Hotel Jägerhof: over ons

Bij Hotel Jagerhof is iedereen welkom: zakelijke gasten, reizigers, stelletjes, gezinnen en families. Een ontspannen verblijf voor een eerlijke prijs staat bij ons voorop!

OVER ONS

Hotel Jägerhof is een traditioneel Duits hotel in het centrum van Weeze, met een perfecte ligging naast het treinstation. Onlangs heb ik (Mark) de eer gekregen om dit karakteristieke hotel over te mogen nemen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen. Voor dit hotel vindt ik het erg belangrijk dat er niets verloren gaat aan de vertrouwde rol die deze plek beheert binnen Weeze. Mijn doel is juist om deze rol te versterken.

Al jaren lang dient Hotel Jägerhof als uitvalsbasis voor reizigers, zakelijke bezoeken, gezinnen, families en lokale bewoners. Iedereen is welkom binnen dit hotel. Dit is dan ook waar mijn grootste focus ligt. Het hotel moet als thuiskomen voelen. Daarom biedt ons hotel verschillende faciliteiten en perfecte service door ons vriendelijke personeel.

Tevens heeft Hotel Jägerhof voor zijn gasten die met de auto komen een privé parkeerplaats.  Komt u met de trein? dan kunt u indien nodig al vanaf 07.00 uur met een shuttle-lijn bus al richting de Luchthaven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wanneer u dient door te reizen, dit zo spoedig mogelijk voor u en / of uw medereizigers verloopt. Twijfel dan ook nooit om advies te vragen.

Voor zakelijke gasten, stelletjes of een gezin met kinderen, Hotel Jägerhof is laagdrempelig en hanteert een eerlijke prijs! Een cozy single, comfort dubbel of familiekamer? Bekijk ons aanbod aan kamers om precies te boeken wat jij nodig hebt!

Voor de kickstart van je dag kan je lekker genieten van een vers ontbijt. Voor €10,- p.p.  kunt u gebruik maken van ons heerlijke ontbijt buffet. Geniet van vers brood, beleg, sappen, koffie, zoetwaren en meer!  

Hopelijk bent u overtuigd om te gaan boeken! We kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons Hotel.

Mark & het personeel van Hotel Jägerhof